luni, 9 mai 2011

Cateva cuvinte

Hey all!

...Iaca ca am ajuns si in ziua de luni!
cum stau cu perioada de sucuri?
welll..sambata nu am rezistat si am mancat o salata de cruditati, iar duminica a fost o zi tot 100 % de sucuri!
Dar atat...astazi am reintrodus mancarea raw solida.Ma axez pe multe salate de legume, sucuri de legume si fructe.
Pentru mine doar cu sucuri este groaznic.Plus ca ieri aveam o senzatie de greata.Parca nu mai puteam sa inghit nici o gura din suc...auf....Si o data mi-a zis un prieten, ca daca te chinui prea mult inseamna ca nu e pentru mine.
La urma urmei si dieta/stilul de viata raw e o detoxifiere in sine:)

Acum sa va povestesc cateva lucruri despre cele 3 zile chinuite:))
Pai..am slabit!nu ma intrebati cat ca nu dispun de un cantar dar simt pe haine, aproximez la un kg, burtica mi-a scazut foarte mult, asta era al 2 scop al meu dupa detoxifiere.
In schimb, duminica, de la jumatatea zilei m-am simtit groaznic.
Prima parte a zilei a fost chiar placuta, ma simteam bine, energia aveam, chef de viata la fel, plus ca mi-am facut o noua prietena:Drawista si ea care mi s-a alaturat in aceasta perioada de sucuri.Telul ei este pana duminica si daca se simte bine si mai departe.Eu ii doresc tot binele si sa se tina cat mai mult, pentru ca am inteles ca efectele sunt grozave.O sustin in continuare!

Detoxifiere s-a simtit in aceste zile si o sa se simta cred ca in continuare.Am avut scurgeri de nas, vad ca mi-au aparut niste cosuri se pare ca toxinele imi ies prin piele:)dar in rest toate bune.Astazi cum am mancat o salata cum parca mi-am revenit complet.Aceasi stare de bine si fericire.
Mancarea vie te face alt om:)

Va doresc o saptamana cat mai buna si mult soare in viata voastra:*

Niciun comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin