sâmbătă, 1 mai 2010

Paine din grau incoltit

Reteta este a Ligiei, care ii multumesc ca am ramas placut impresionata de aceasta painica!Are un gust deosebit!E putin dulce si o duce cu fulgii de porumb la gust mie imi place la nebunie.

100_5142>

Incercati-o este o varianta mai sanatoasa a painii facuta la cuptor si este delicioasa!
La mine jumatate de ora la foc mic a fost prea mult, mi-au iesit mai crocante, acum va orientati in functie de cuptorul vostru!

100_5145


Eu am pus si niste seminte de in si de floarea soarelui in painica:)
Aceasta paine este buna si pentru fazaele 1, 2 a regimului Montignac!

2 comentarii:

sarah spunea...

foarte sanatoase aceste painici.din pacate n-am nici cea mai vaga idee daca pe aici se gaseste faina de grau incoltit.pup

Antzu' spunea...

dar nu e nevoie de faina de garu incolitit, iei grau integral il pui intr-un borcan cu capacul gaurit pui apa calduta peste el il lasi acolo 8 ore, dupa care il clatesti si il lasi fara apa, timp de vreo 2 -3 zile , clatindu-l de 2 ori pe zi, si incolteste:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin