sâmbătă, 29 iunie 2013

Pui scaldat in sos

Imi place sa gatesc pentru prieteni, pentru iubit, pentru familie.
Am o satisfactie in sufletelul meu.Chiar daca de cele mai multe ori eu nu mananc, dar timpul petrecut in bucatarie pentru mine e timp valorificat.

Astazi am facut o mancare pe atat de simpla pe atat de gustoasa.Era una din mancarea mea favorita pe vremea cand mancam carne.

Pui cu sos de rosii




Ingrediente
 (nu sunt fixe, puteti jongla cu ele, eu am pus asa)

3 pulpe de pui 
1 bucata de piept de pui
3 cepe
usturoi
bulion/rosii in conserva taiate
sare, piper,
 rozmarin, foi de dafin
boia dulce

Mod de preparare

Pulpele de pui le taiem pe jumatate si le spalam bine.
Ceapa o taiem julieni si o punem in oala cu putin ulei(nu puneti mult ulei pentru ca o sa iasa prea grasa mancarea)o condimentam bine cu tot ce ne place noua, adaugam carnita, amestecam si acoperim oala.



Reducem focul la minim si lasam acolo sa fiarba pret de 30-40 min, amestecand din cand in cand(nu e obligatoriu), cand ni se pare noua ca este facuta carnita, adaugam sosul de rosii, si lasam sa fiarba inca putin fara capac.Cand este gata, adaugam si prietenul nostru, usturoi


 (din gradina proprie)

 Luam minunatia de oala si o bagam la cuptor la grill, invartindu-ne aproape de aragaz sa nu o uitam acolo, sa nu se bronzeze prea tare.

Dupa ce am bronzat-o bine, presaram verdeata si servim cu incredere si mare pofta:)


xoxo
cupcake

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin