sâmbătă, 13 februarie 2010

Carne la ceaun

Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac
Saptamna trecuta am facut o carne la ceaun tare buna si simplu de facut

Photobucket

Ingrediente
una bucata de carne de vitel
o ceapa
foaie de dafin
sare, piper
coriandru
nitica vin alb
2 catei de usturoi
si tot ce va mai taie capul:))

Se ia carnea si se taie cum va doreste inima:d

Photobucket

Photobucket

Se ia ceapa si se taie si ea fara mila

Photobucket

Se pune in ceaun carnea cu ceapa , se lasa pana se schimba culoarea carnei si se adauga condimentele si putina apa calda
Daca apa scade si carnea nu e fiarta se mai adauga carne
Spre final se stropeste cu vin si usturoi..mmmm

Photobucket

Photobucket


autor:antzuka

4 comentarii:

Daniela spunea...

Pe celalat blog nu-ti pot da mesaj!

Antzu' spunea...

am rezolvat acum:)

Fimère spunea...

de belles photos et joli blog
bonne soirée

Antzu' spunea...

gracias:D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin