joi, 11 februarie 2010

GO RAW!!!

va anunt ca de azi eu sunt raw:)in urma documentarii mele m-am convins ca merita si sutn dispusa sa incerc sa simt pe propria mea piele daca intradevar am sa ma simt mult mai bine, sunt increzatoare ca asa va fii, mie putin greu acum ca nu stiu de ce sa ma apuc:)) dar ma descurc..

in curnad am sa scriu ce efecte a avut asupra mea si cum am evoluat

va pup

7 comentarii:

Unknown spunea...

Si ce vom face ,fara retetele tale atat de integrale?
Oricum i-ti urez succes si asteptam noutati.
Te pup.

Ina Todoran spunea...

Antzuuuuu, super draga mea! Eu iti propun 80% raw, nici eu nu sunt 100% ca mai scap cate-o felie de paine neagra, cate-o supica sau cartofel copt. Oricum 6 zile din 7 sunt raw. Informatii gasesti pe retete vegane, dar cred ca stii deja. Pup si abia astept sa vad primele reactii.

cupcake spunea...

daniela, de gatit integral am sa mai gatesc si pentru familia mea deci nu scapati de mine cred:)))
multumesc de incurajari

ina, nu cred ca am sa fiu 100 % raw dar macar 1 sap 100 % vreau sa fiu apoi am sa vad cum ma simt in stare, ca sunt sigura ca o sa mai imi scape si mie o felie de paine cu seminte mai o supa ceva de legume,o bucatica de branza, oricum pentru mine e o schimbare dramatica eu care mancam carnita si innebunita dupa branza, dar stiu ca pot si chiar vreau :)

va pup:D

Ana spunea...

mult succes! Poate ma conving si eu ,sa vad ce rezultate ai,caci si eu cochetez cu ideea de o vreme insa sunt cam lenesa si mi se pare ca ia cam mult timp! Abia astept sa vad ce spui tu..

cupcake spunea...

ok ana, dau de veste, si eu aveam aceasi impresie ca este nevoie de timp dar documentandu-ma mi-am dat seama ca din contra

Miutza spunea...

Multa bafta! sa ne tii la curent, ok? :D si sa pui si retete raw, ne plac si alea! ;)

cupcake spunea...

merci miuta, asa am sa fac!te pup

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin