sâmbătă, 1 august 2009

Gem de caise

Am facut un gem de caise acrisor cum imi place mie, daca va place mai dulce mariti cantitatea de fructoza, pentru 6 borcanele de aprox 300-360 g am folosit asa

Photobucket

2.5 kg caise
250 g fructoza
1 plic de gelfix

Caisele le-am curatat si rupt in 2, le-am pus pe foc cu fructoza,le-am fiert timp de jumatate de ora dupa care am pus gelfixul si am mai fiert 10 min!l-am incercat cu clatite monti o nebunie, este bun si pentru faza 1 a regimului si faza 2!

Photobucket

Photobucket


autor:antzuka

6 comentarii:

Ala Oancea spunea...

Felicitari, imi place cum arata gemul tau ;)

Antzu' spunea...

;;)multumesc

bucatar maniac spunea...

frumos gem!

Antzu' spunea...

;;)merci

PestisorulAuriu spunea...

Interesant, pacat ca cel din frigiderul meu nu este acrisor :)

Antzu' spunea...

:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin