Foarte bune plus ca nu contin nici urma de fructoza!am facut asa
cana ca deobicei de 250 ml
Ingrediente
200-250 g unt
1 ou
5 linguri apa rece
3 linguri de cacao
3 cani juma de faina integrala 3 cani juma de tarate
zeama si coaja rasa de la 2 lamai
3 lingurite de scortisoara
2 linguri cu varf de miere
2 linguri de gem(de care aveti)
1 esenta de rom
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
Batem oul, adaugam apa, untul topit amestecam bine bine si repede pentru a nu se cuagula oul, ne folosim de mixer, adaugam cacao, gemul, zeama si coaja, scortisoara, mierea, bicarbonatul, o parte din faina si mixam timp de cateva minute!
Adaugam esenta si restul de faina!
Facem un rulou lungi si taiem felii(ca pe paine)
Le punem in tava tapetata cu hartie de copt
Le dam la cuptor pentru 10-15 min!aveti grija sa nu le uitati ca se usuca!
Am rapid o glazura si am stropit!bune, mai bune a 2 zi
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si pentru faza 1 a regimului montignac!Mai ales ca nu contine fructoza!
cana ca deobicei de 250 ml
Ingrediente
200-250 g unt
1 ou
5 linguri apa rece
3 linguri de cacao
3 cani juma de faina integrala 3 cani juma de tarate
zeama si coaja rasa de la 2 lamai
3 lingurite de scortisoara
2 linguri cu varf de miere
2 linguri de gem(de care aveti)
1 esenta de rom
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
Batem oul, adaugam apa, untul topit amestecam bine bine si repede pentru a nu se cuagula oul, ne folosim de mixer, adaugam cacao, gemul, zeama si coaja, scortisoara, mierea, bicarbonatul, o parte din faina si mixam timp de cateva minute!
Adaugam esenta si restul de faina!
Facem un rulou lungi si taiem felii(ca pe paine)
Le punem in tava tapetata cu hartie de copt
Le dam la cuptor pentru 10-15 min!aveti grija sa nu le uitati ca se usuca!
Am rapid o glazura si am stropit!bune, mai bune a 2 zi
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si pentru faza 1 a regimului montignac!Mai ales ca nu contine fructoza!
autor:antzuka
9 comentarii:
Sunt absolut incantata de aceasta reteta.
Arata foarte bine si ma gandesc ca tre' sa fie delicios. (Numai "paine" de-asta as manca!)
diana mononoke , ma bucur ca va place
Multumesc si eu de reteta. Arata ciocolatosi si deliciosi, deci pe gustul meu. Aaa, si monti. :)
ma bucur ca iti place reteta laly!te pup
Vai..m-ai omorat..vreau si eu, tre sa ma mobilizez. By the way..multumim pentru reteta :)
cu placere, oricand anne:D
daca ai timp, am un joc provocare pentru tine. pupp!
Buna! Reteta mi se pare dementiala si vreau sa o incerc. Te rog sa ma lamuresti asupra unui detaliu: ce inseamna o cana de faina...cup ca la americani, mai exact ce cantitate presupune in retetele tale?! Daca e vorba de cup exista convertere pe net, dar daca e vorba de vreo masura personala, respectiv cana ta preferata :) ...poate ma ajuti. Iti multumesc anticipat si mai ales iti multumesc pentru multitudinea de retete. Asta seara te-am descoperit si taaare bucuroasa mai sunt:)
Trimiteți un comentariu