luni, 19 aprilie 2010

Rigatone al'forno

"Regretele sunt ca si doliul:inutile si inevitabile...".Sa invatam sa traim fara sa regretam nimic si sa fim impacati cu noi insine si experientele noastre este o provocare mare in viata:)

Rigatone al'forno

100_5097

Ingrediente
aprox 4 portii
400 g penne
200 g cascaval
200 g sunca
2 ardei
12 ciuperci(champignon)
600 ml suc de rosii/rosii deocojite maruntinte
sare, piper

Mod de preparare
Se fierbe pastele aprox 6-7 min.
Se taie marunt sunca, ciupercile, ardelul

100_5086

100_5087

Se da prin razatoare cascavalul

100_5090

Se caleste ardelul, ciupercile sunca bine, se adauga sucul de rosii condimente si se lasa sa dea un clocot, se adauga pastele si se amesteca bine, se pun in tava se adauga cascavalul si se gratineaza pentru aprox 15 min!

100_5095

100_5096

100_5100-horz

Nu cred ca are rost sa le laud, pentru pentru mine daca sunt paste e clar ca sunt bune:)
Pofta buna

10 comentarii:

Elena Toma spunea...

Antzu, arata superb pastele! Eu nu pot consuma nici cascaval si nici sunca, doar ciuperci si sos... la paste. Dar, testerii mei (fiul si sotul) iti vor multumi sigur! Am retinut reteta ta si o sa le foc lor. O saptamana minunata sa ai!

Roxy spunea...

vai ce bine arata si ce bune trebuie sa fie........

bucatar maniac spunea...

Arata delicios!!!!

sarah spunea...

wow ce bine arata.bravo dom'le faina reteta.acum ce fac cu pofta?pupici

Irina spunea...

Arata...cum sa spun? Apetisant! As manca fotografia!

Antzu' spunea...

Elena ma bucur ca iti place sa le incerci fie doar cu ciuperci si sos sunt delicioase!te pup iti doresc un weekend palcut

Antzu' spunea...

roxy da asa is de bune..pfff...bune vremurile in care mancam asa ceva:)))

Antzu' spunea...

bucatar maniac, multumesc:)

Antzu' spunea...

sarah pai treci la treaba sa dispara pofta:D:D nu ai sa regreti..yum yum

Antzu' spunea...

irina ma bucur ca iti place:Dte pup

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin