Am facut un gem de caise acrisor cum imi place mie, daca va place mai dulce mariti cantitatea de fructoza, pentru 6 borcanele de aprox 300-360 g am folosit asa
2.5 kg caise
250 g fructoza
1 plic de gelfix
Caisele le-am curatat si rupt in 2, le-am pus pe foc cu fructoza,le-am fiert timp de jumatate de ora dupa care am pus gelfixul si am mai fiert 10 min!l-am incercat cu clatite monti o nebunie, este bun si pentru faza 1 a regimului si faza 2!
2.5 kg caise
250 g fructoza
1 plic de gelfix
Caisele le-am curatat si rupt in 2, le-am pus pe foc cu fructoza,le-am fiert timp de jumatate de ora dupa care am pus gelfixul si am mai fiert 10 min!l-am incercat cu clatite monti o nebunie, este bun si pentru faza 1 a regimului si faza 2!
autor:antzuka
6 comentarii:
Felicitari, imi place cum arata gemul tau ;)
;;)multumesc
frumos gem!
;;)merci
Interesant, pacat ca cel din frigiderul meu nu este acrisor :)
:)
Trimiteți un comentariu