Cred ca sunt cei mai simpli biscuiti vreodata!Daca v-au ramas albusuri de ou sau pur si simplu va e pofta doar cand ii vedeti cat sunt de frumosi si pufosi, parca sunt niste norisori:)
Reteta este din revista Good food!
Ingrediente
4 albusuri
120 g zahar
200 g nuca de cocos
un vf de sare
Mod de preparare
Batem albusurile spuma cu sarea
Amestecam cu restul ingredientelor
Luam cu lingura si le dam forma dorita in tava tapetata cu foaie de copt!
Lasam biscuitii in cuptor cam 5-10 min, avem grija de ei nu uitam!Trebuie sa fie rumeniti dedesubt dar albi deasupra.
Se topesc in gura!
Reteta este din revista Good food!
Ingrediente
4 albusuri
120 g zahar
200 g nuca de cocos
un vf de sare
Mod de preparare
Batem albusurile spuma cu sarea
Amestecam cu restul ingredientelor
Luam cu lingura si le dam forma dorita in tava tapetata cu foaie de copt!
Lasam biscuitii in cuptor cam 5-10 min, avem grija de ei nu uitam!Trebuie sa fie rumeniti dedesubt dar albi deasupra.
Se topesc in gura!
4 comentarii:
Totdeauna imi raman cateva albusuri, deci reteta e notata. Merci!
Bine ai revenit, Antzu! Si cu ce biscuiti interesanti...
liana asa patesc si eu si biscuitii astia au cazut la tzanc mai ales ca sunt si ff rapizi de facut
elena multumesc:D, da sa stii asa am zis si eu...dar is si bun i:)
Trimiteți un comentariu