Well, de cand cu raw, am tot dat de aceasta branzica raw, din nuci caju, macademia sau braziliene:).
Si fiind o persoana foarte curioasa din fire m-a tentat rau aceasta reteta:)Am ramas impresionata cand am gustat-o prima data!Intradevar foarte delicioasa:)
Sunt fan cremei de branza de vaci cu ceapa verde si marar asa ca am facut aceasta branza caju la fel.
Ingrediente:
200 g nuci caju
jum cana(200 ml) apa
1 catel de usturoi
sare
zeama de lamaie
2 lg fulgi de drojdie uscata, inactiva
2 fire ceapa verde
marar dupa gust
Blenduim totul cu exceptia cepei si mararului.
Blenduim totul, mai adaugam apa daca este necesar
Si fiind o persoana foarte curioasa din fire m-a tentat rau aceasta reteta:)Am ramas impresionata cand am gustat-o prima data!Intradevar foarte delicioasa:)
Sunt fan cremei de branza de vaci cu ceapa verde si marar asa ca am facut aceasta branza caju la fel.
Ingrediente:
200 g nuci caju
jum cana(200 ml) apa
1 catel de usturoi
sare
zeama de lamaie
2 lg fulgi de drojdie uscata, inactiva
2 fire ceapa verde
marar dupa gust
Blenduim totul cu exceptia cepei si mararului.
Blenduim totul, mai adaugam apa daca este necesar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu