Foarte bune plus ca nu contin nici urma de fructoza!am facut asa


cana ca deobicei de 250 ml
Ingrediente
200-250 g unt
1 ou
5 linguri apa rece
3 linguri de cacao
3 cani juma de faina integrala 3 cani juma de tarate
zeama si coaja rasa de la 2 lamai
3 lingurite de scortisoara
2 linguri cu varf de miere
2 linguri de gem(de care aveti)
1 esenta de rom
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
Batem oul, adaugam apa, untul topit amestecam bine bine si repede pentru a nu se cuagula oul, ne folosim de mixer, adaugam cacao, gemul, zeama si coaja, scortisoara, mierea, bicarbonatul, o parte din faina si mixam timp de cateva minute!

Adaugam esenta si restul de faina!
Facem un rulou lungi si taiem felii(ca pe paine)

Le punem in tava tapetata cu hartie de copt

Le dam la cuptor pentru 10-15 min!aveti grija sa nu le uitati ca se usuca!
Am rapid o glazura si am stropit!bune, mai bune a 2 zi




Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si pentru faza 1 a regimului montignac!Mai ales ca nu contine fructoza!
cana ca deobicei de 250 ml
Ingrediente
200-250 g unt
1 ou
5 linguri apa rece
3 linguri de cacao
3 cani juma de faina integrala 3 cani juma de tarate
zeama si coaja rasa de la 2 lamai
3 lingurite de scortisoara
2 linguri cu varf de miere
2 linguri de gem(de care aveti)
1 esenta de rom
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
Batem oul, adaugam apa, untul topit amestecam bine bine si repede pentru a nu se cuagula oul, ne folosim de mixer, adaugam cacao, gemul, zeama si coaja, scortisoara, mierea, bicarbonatul, o parte din faina si mixam timp de cateva minute!
Adaugam esenta si restul de faina!
Facem un rulou lungi si taiem felii(ca pe paine)
Le punem in tava tapetata cu hartie de copt
Le dam la cuptor pentru 10-15 min!aveti grija sa nu le uitati ca se usuca!
Am rapid o glazura si am stropit!bune, mai bune a 2 zi
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si pentru faza 1 a regimului montignac!Mai ales ca nu contine fructoza!
autor:antzuka