vineri, 12 martie 2010

Piept de pui cu smantana

CE imi placea sa mananc eu pieptul cu smantanica si mamaliguta pe vremea cand mancam carne:D, dar azi am facut pentru surorile mele
Pentru aprox 3 portii

Photobucket

Ingrediente
1 piept de pui
6 ciuperci champignon(eu doar atat mai aveam in frigider;)))
jumatate de ceapa
sare, piper
un catel de usturoi
nitica vin alb
aprox 500 g smantana
1 lingura faina(naut/hrisca/linte)


Am taiat pieptul in niste tentative de cuburi, cum am apucat:D
Le-am trantit in oala cu putin ulei am lasat acolo sa se caleasca,am condimentat cu sare si piper, cand si-a schimbat culoarea am adaugat ceapa si ciupercile taiate, am lasat acolo pe foc pana a scazut orice urma de zeama,amestecand din cand in cand, am stropit cu vin , l-am lasat pana a scazut,am adaugat usturoiul ras , am adaugat smantana amestecata cu faina am mai lasat pe foc aprox 5 min.
Mirosea tare tare bine!

Photobucket

Photobucket

Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 montignac cat si pentru faza 1!


autor:antzuka

4 comentarii:

sarah spunea...

foarte faina reteta.mi-ai facut pofta.un week-end minunat iti doresc

Antzu' spunea...

daca veneai mai repede te serveam cu o portie:)multumesc:) iti doresc si tie un weekend frumos, te pup

alina_retete_dietetice spunea...

Ce bine arataaaaa
N-am mancat de luni de zile pui cu smantana
Se va face cat de curand

Antzu' spunea...

merci merci, pai nu mai astepta alina si treci la treaba, ce e drept nici eu nu am mai facut demult:D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin