Rapida, simpla si de efect!Mereu mi-a placut aceasta budinca, imi placea sa o mananc rece, chiar a 2 zi imi place mai mult:D
Nu mai stiu cantitatile folosite, ma chinui sa imi aduc aminte.
un pachet spagheti
branza de vaci, 200-400 g
2 oua
100 g zahar
Se freaca branza cu ouale si zaharul.Pastele se fierb
si se amesteca bine bine cu continutul de branza.Se da la cuptor pana se rumeste deasupra.Aprox 30 min.
Pofta buna!
Pe data viitoare!
Nu mai stiu cantitatile folosite, ma chinui sa imi aduc aminte.
un pachet spagheti
branza de vaci, 200-400 g
2 oua
100 g zahar
Se freaca branza cu ouale si zaharul.Pastele se fierb
si se amesteca bine bine cu continutul de branza.Se da la cuptor pana se rumeste deasupra.Aprox 30 min.
Pofta buna!
Pe data viitoare!
6 comentarii:
imi aduc aminte cu drag cum imi facea bunica aceasta budinca.eiiii ce vremuri frumoase.cred ca nu i-ar strica ceva coaja de lamaie,asa pentru un plus de aroma.dar oricum ar fi arata foarte bine.pupicei
dap ai dreptate:D
asta am facut si eu ieri si e chiar mai buna rece. O sa postez reteta pe blogul meu, iti lipsesc ceva ingrediente, cel putin asa o facea mama. Te pup! cccriscake.com
vezi ca reteta e pe cccris.blogspot.com, sa incerci si asa si sa imi spui daca asta era reteta din copilaria ta.
Nu am facut niciodata budinca dar reteta ta trebuie sa o incerc!
irina e foarte simplu de facut si foarte delicioasa sa o incerci!te pup
Trimiteți un comentariu