Aveam niste unt de alune si ma gandeam ce sa fac cu el, ca deja era de cateav zile prin frigider si m-am hotarat sa fac niste fursecuri monti rapide!
Ingrediente
aprox 22 d fursecuri
1 cana juma de faina(jum cana faina integrala jum cana tarate jum cana nuca macinata fin)
2 lg cacaco
Scortisoara
Sare
Praf de copt
50 g fructoza
Jum cana de unt
3 lg unt d alune*
1 ou
Esenta de vanilie
*alunele crude se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza aprox 10 min, proaspat este cremos si moale dar daca este pus la frigider se ingroasa.Rezista la frigider foarte bine petnru o perioada mai lunga.
Se freaca untul cu fructoza si untul de alune,
se adauga oul si se mixeaza
cacao, esenta si se mixeaza bine
se adauga restul de ingrediente si se coc aporx 20-25 min (daca le faceti mari si groase ca ale mele, daca le faceti mai mici tineti-le 15-20 min)
Se fac bilute si se dau la cuptor.Sau se intinde o foaie si se decupeaza.Cum vreti
Eu am facut rapid si un caramel din 2 lg fructoza+3 lg zeama de lamaie!Delicios
Aceste fursecuri sunt bune atat pentru faza 2 cat si pentru faza 1 a regimului Montignac!
ai facut niste fursecuri demne de admiratie.felicitari. observa ca folosesti foarte mult fructoza ca indulcitor.ai folosit-o si la frisca vreo data?iese sau nu frisca tare daca adugi fructoza in loc de zahar?pupici
Arata f bine si intra-devar sunt gustoase..Am avut si eu o incercare de-a face fursecuri cu unt de arahide acum vreun an, dar cum nu aveam decat un grill mic in dotare la masina de gaz specifica japoneza, unele mi s-au rumenit prea tare..Dar celelalte au fost tare bunute;;)!
sarah, am facut si frisca cu fructoza iese foarte bine, diferenta e ca trebuie sa pui jumate de fructoza din cantitatea de zahar pentru ca fructoza este mai dulce
5 comentarii:
ai facut niste fursecuri demne de admiratie.felicitari.
observa ca folosesti foarte mult fructoza ca indulcitor.ai folosit-o si la frisca vreo data?iese sau nu frisca tare daca adugi fructoza in loc de zahar?pupici
Arata f bine si intra-devar sunt gustoase..Am avut si eu o incercare de-a face fursecuri cu unt de arahide acum vreun an, dar cum nu aveam decat un grill mic in dotare la masina de gaz specifica japoneza, unele mi s-au rumenit prea tare..Dar celelalte au fost tare bunute;;)!
sarah, am facut si frisca cu fructoza iese foarte bine, diferenta e ca trebuie sa pui jumate de fructoza din cantitatea de zahar pentru ca fructoza este mai dulce
da asa e miha:D
ces biscuite sont parfait pour accompagner une bonne tasse de thé chaud
bonne journée
:d
Trimiteți un comentariu