Ingrediete:
1 ceapa medie
1 morcov
1-2 ardei(pentru un efect mai interesat ardeii sa fie de culori diferite)
200 g ciuperci
300-400 g piept de pui
1-2 linguri suc de rosii/bulion
ardei iute
sare, piper
patrunjel
Ceapa se taie pestisori, morcovii betisoare, ardeii rondele , ciupercile si puiul cubulete.Se pune pe foc ceapa si morcovul se lasa cateva minute, dupa care se adauga ardeii si ciupercile, se mai lasa putin se condimenteaza si se adauga ardei iute.
Carnea se prajeste separat iar cand e gata se adauga in amestecul de legume, se adauga si sosul de rosii se mai lasa putin pe foc iar la final patrunjelul tocat.
Mancarica simpla si rapida.
ps:Pentru a se incadra in regimul alimentar Montiganc renuntati la morcov!
Un comentariu:
pui nu bun!
Trimiteți un comentariu