duminică, 24 februarie 2013

Andive gratinate

Am zis sa le incerc, nu am mancat nicioada si eram tare curioasa, dupa ce le-am gustat crude si am vazut cat sunt de amare am zis clar ca simple intr-o salata nu voi reusi sa le mananc, asa ca am incercat sa fac altceva, si am cautat ceva care sa ma convinga, legumele gratinate mi-au placut intotdeauna si le-am dat o sansa.Reteta am luat-o de aici, mutlumesc pentru idee:*, foarte delicioase, si nu se simte deloc gustul amar, asa ca le puteti incerca cu incredere.

Andive gratinate:(3-4 portii)



Ingrediente

3 andive medii
200 g smantana
2 oua de casa
sare, piper, usturoi
100 g cascaval
2 linguri faina(eu am folosit integrala si tarate)*


Mod de preparare

Am fiert andivele pret de cateva minunte in apa cu sare, dupa care le-am scurs.

Le-am pus intr-o tavita unsa in prealabil cu ulei.

 
Separat am amestecat toate ingredientele cu exceptia cascavalului.
Am turnat peste andive , am presarat cascavalul si am dat la cuptor pentru 30 min.

 

Si gata, 2 pasi si 3 miscari, simplu dar foarte delicios.Este o mancare usoara daca este servita langa o salata verde cu ceapa verde.





Va doresc o duminica placuta!

*daca tineti Faza 1 a dietei montignace puneti o lg faina integrala o lingura tarate

by antzu'

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin