Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac
Saptamna trecuta am facut o carne la ceaun tare buna si simplu de facut
Ingrediente
una bucata de carne de vitel
o ceapa
foaie de dafin
sare, piper
coriandru
nitica vin alb
2 catei de usturoi
si tot ce va mai taie capul:))
Se ia carnea si se taie cum va doreste inima:d
Se ia ceapa si se taie si ea fara mila
Se pune in ceaun carnea cu ceapa , se lasa pana se schimba culoarea carnei si se adauga condimentele si putina apa calda
Daca apa scade si carnea nu e fiarta se mai adauga carne
Spre final se stropeste cu vin si usturoi..mmmm
Saptamna trecuta am facut o carne la ceaun tare buna si simplu de facut
Ingrediente
una bucata de carne de vitel
o ceapa
foaie de dafin
sare, piper
coriandru
nitica vin alb
2 catei de usturoi
si tot ce va mai taie capul:))
Se ia carnea si se taie cum va doreste inima:d
Se ia ceapa si se taie si ea fara mila
Se pune in ceaun carnea cu ceapa , se lasa pana se schimba culoarea carnei si se adauga condimentele si putina apa calda
Daca apa scade si carnea nu e fiarta se mai adauga carne
Spre final se stropeste cu vin si usturoi..mmmm
autor:antzuka
4 comentarii:
Pe celalat blog nu-ti pot da mesaj!
am rezolvat acum:)
de belles photos et joli blog
bonne soirée
gracias:D
Trimiteți un comentariu