Este o tarta, dulce, acrisoara, moale, crocanta, superba, toata familia mea a mancat chiar daca e monti nu se simte deloc gustul amraui d la tarate
Am pus o melodiecare pe mine ma trimite mereu cu gandul departe si ma face sa ma simt bine asaca m-am apuct de treaba
Ingrediente
Blat
1 lingura sanatoasa de smantana
2 linguri iaurt
un vf de sare
2 linguri fructoza
1 lg scortioara
esenta de migdale
coaja de portocala
1 lg praf de copt/bicarbonat de sodiu
1 cana faina integrala+1 cana tarate
Merele
8 mere mic(sau vreo 4 -5 mari)
scortisoara
esenta de migdale
zeama de portocala
o lingura rasa de fructoza
Crema
zeama de la o lamaie
zeama de la jum de portocala
coaja de portocala si lamaie
3 oua
100 ml smantana
6 linguri fructoza
Blatul
Se amesteca smantana cu uleiul, coaja
se amesteca bine si se adauga restul de ingrediente
Se da deoaparte
Crema
Se bat ouale cu fructoza
Se amesteca zeama de la frute cu coaja si smantana
Se adauga compozitia in ouale batute
Se mixeaza pana devine asa mai pufos
Se da deoparte
Dam forma tavei si bagam blatul in cuptor pentru 10 min, il intepam cu furculita
In acest timp ne ocupam de mere
Le curatam
Si le taiem bastonase, le pudram cu scortisoara o lingura de fructoza, zeama si esenta
Dupa ce au trecut cele 10 min, punem merele si turnam si crema
Lasam la cuptor pentru o ora
Eu m-am ales cu o chiuveta plina de vase murdare
before
after:))
scoasa din cuptor
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si pentru faza 1 a regimului Montignac!
autor:antzuka
Am pus o melodiecare pe mine ma trimite mereu cu gandul departe si ma face sa ma simt bine asaca m-am apuct de treaba
Ingrediente
Blat
1 lingura sanatoasa de smantana
2 linguri iaurt
un vf de sare
2 linguri fructoza
1 lg scortioara
esenta de migdale
coaja de portocala
1 lg praf de copt/bicarbonat de sodiu
1 cana faina integrala+1 cana tarate
Merele
8 mere mic(sau vreo 4 -5 mari)
scortisoara
esenta de migdale
zeama de portocala
o lingura rasa de fructoza
Crema
zeama de la o lamaie
zeama de la jum de portocala
coaja de portocala si lamaie
3 oua
100 ml smantana
6 linguri fructoza
Blatul
Se amesteca smantana cu uleiul, coaja
se amesteca bine si se adauga restul de ingrediente
Se da deoaparte
Crema
Se bat ouale cu fructoza
Se amesteca zeama de la frute cu coaja si smantana
Se adauga compozitia in ouale batute
Se mixeaza pana devine asa mai pufos
Se da deoparte
Dam forma tavei si bagam blatul in cuptor pentru 10 min, il intepam cu furculita
In acest timp ne ocupam de mere
Le curatam
Si le taiem bastonase, le pudram cu scortisoara o lingura de fructoza, zeama si esenta
Dupa ce au trecut cele 10 min, punem merele si turnam si crema
Lasam la cuptor pentru o ora
Eu m-am ales cu o chiuveta plina de vase murdare
before
after:))
scoasa din cuptor
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si pentru faza 1 a regimului Montignac!
autor:antzuka
2 comentarii:
arata foarte apetisant! am s-o incerc si eu ;)
sa o incerci ca e foarte gustoasa!
Trimiteți un comentariu