O ciorbica caldutza pe vremea asta e perfect!
Ingrediente
oase de vitel
legume dupa plac(ceapa, ardel, morcov, telina..)
patrunjel
sare, delikt, piper
Galustele
1 ou
aprox 4 linguri gris
Se pun oasele de vitel la fiert cu legumele.
Avem grija in timp ce fierbe sa luam spuma
Dupa ce s-au fiert, scoatem oasele, si facem galustelele(amestecam ingredientele).Turnam cu lingurita in cioarbica, lasam sa fiarba, adaugam patrunjel si servim cu smantana sau nu, dupa plac;)
Ingrediente
oase de vitel
legume dupa plac(ceapa, ardel, morcov, telina..)
patrunjel
sare, delikt, piper
Galustele
1 ou
aprox 4 linguri gris
Se pun oasele de vitel la fiert cu legumele.
Avem grija in timp ce fierbe sa luam spuma
Dupa ce s-au fiert, scoatem oasele, si facem galustelele(amestecam ingredientele).Turnam cu lingurita in cioarbica, lasam sa fiarba, adaugam patrunjel si servim cu smantana sau nu, dupa plac;)
8 comentarii:
Ca sa evit sa imi ramana spuma in supe sau ciorbe, eu le strecor. Mai ales e benefic atunci cand carnea e grasa, indepartezi orice impuritate. ;))
da merci, mi-a picat si mie fisa dupaia:)
Pe aripi de primavara
8 Martie lin coboara
Si in a lui privire
Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)
multumeesc, va doresc o primavarra minunata!te pup
La Multi Ani draga mea!! Iti doresc un 8 Marie plin soare si caldura si o primavara minunata!! Te pupic!!
multumesc laura, te pup si iti doresc o primavara frumoasa:D
Delicioasa!! Un 8 martie fericit si plin de caldura!!
Te pup.
da intradevar:), multumesc iti doresc o primavara minunata:*:*:*
Trimiteți un comentariu