sâmbătă, 6 martie 2010

Ciorba de vitel cu galustele de gris

O ciorbica caldutza pe vremea asta e perfect!

Photobucket

Ingrediente
oase de vitel
legume dupa plac(ceapa, ardel, morcov, telina..)
patrunjel
sare, delikt, piper

Galustele
1 ou
aprox 4 linguri gris

Se pun oasele de vitel la fiert cu legumele.
Avem grija in timp ce fierbe sa luam spuma
Dupa ce s-au fiert, scoatem oasele, si facem galustelele(amestecam ingredientele).Turnam cu lingurita in cioarbica, lasam sa fiarba, adaugam patrunjel si servim cu smantana sau nu, dupa plac;)

Photobucket

8 comentarii:

Cealaltă Ancuţă spunea...

Ca sa evit sa imi ramana spuma in supe sau ciorbe, eu le strecor. Mai ales e benefic atunci cand carnea e grasa, indepartezi orice impuritate. ;))

cupcake spunea...

da merci, mi-a picat si mie fisa dupaia:)

Sarea in bucate spunea...

Pe aripi de primavara
8 Martie lin coboara
Si in a lui privire
Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)

cupcake spunea...

multumeesc, va doresc o primavarra minunata!te pup

LauraAdamache spunea...

La Multi Ani draga mea!! Iti doresc un 8 Marie plin soare si caldura si o primavara minunata!! Te pupic!!

cupcake spunea...

multumesc laura, te pup si iti doresc o primavara frumoasa:D

Ela spunea...

Delicioasa!! Un 8 martie fericit si plin de caldura!!
Te pup.

emma spunea...

da intradevar:), multumesc iti doresc o primavara minunata:*:*:*

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin