ideea mi-a venit dupa ce am vazut retetele de checuri din albusuri dulci, mi-au ramas albusuri de la prajituri si m-am gandit sa fac ceva gustos pentru ca nimic nu se arunca :D asa ca sa trecem la treaba
Ingrediente
10 albusuri
10 linguri faina(4 integrala, 4 tarate, 2 gluten)sau puteti folosi si faina de soia
10 linguri mai mici de ulei
sunca, ceafa, sau ce vrei voi
1 fir de ceapa verde
marar, patrunjel
susan
piper alb, negru
un varf nucscoara, putin chimen, oregano
2 linguri sare
o lingura rasa de bicarbonat de sodiu
ar merge foarte bine si cu ciuperci, branza, masline, rosii uscate!
Mod de preparare
Batem albusurile bat cu un varf de sare!
amestecam faina cu bicarbonatul si adaugam treptat, amestecand cu o lingura de lemn
Taiem sunca bucatele, ceapa, mararul, patrunjelul si adaugam..
Adaugam condimentele
Susanul, chimenul
Punem intr-o tava de cozonac!
Dam la cuptor pentu aprox 30- 35 min in cuptorul incalzit!
Servim, rece sau cald cu ce ne doreste inima!foarte gustos
Ingrediente
10 albusuri
10 linguri faina(4 integrala, 4 tarate, 2 gluten)sau puteti folosi si faina de soia
10 linguri mai mici de ulei
sunca, ceafa, sau ce vrei voi
1 fir de ceapa verde
marar, patrunjel
susan
piper alb, negru
un varf nucscoara, putin chimen, oregano
2 linguri sare
o lingura rasa de bicarbonat de sodiu
ar merge foarte bine si cu ciuperci, branza, masline, rosii uscate!
Mod de preparare
Batem albusurile bat cu un varf de sare!
amestecam faina cu bicarbonatul si adaugam treptat, amestecand cu o lingura de lemn
Taiem sunca bucatele, ceapa, mararul, patrunjelul si adaugam..
Adaugam condimentele
Susanul, chimenul
Punem intr-o tava de cozonac!
Dam la cuptor pentu aprox 30- 35 min in cuptorul incalzit!
Servim, rece sau cald cu ce ne doreste inima!foarte gustos
autor:antzuka
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu