aceste gogosi le stiu de cand eram mica sunt foarte bune au gust "a mai dami":))))le-am redescoperit de curand, cand eram mica sora mea mai mare le facea des dar nu le apreciam asa mult, cu timpu cu cat am crescut cu atat a inceput sa imi placa mai mult dulcele(din pacate:))))..sunt niste gogosele cu o textura mai sfaramicioasa!sper sa va placa ce vedeti
(cana este de 250 ml)
Ingrediente
1 ou
1 cana de lapte(sau lapte batut, iaurt)
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
o cana de zahar(200 ml)
un pumn de stafide(optional)
esenta de vanilie sau un zahar vanilat
faina cat cuprinde
2 linguri ulei
Batem oul, adaugam zaharul si mai batem putin
Adaugam si laptele caldut si uleiul
stafidele (care au stat in apa min 5 min)
Faina amestecata cu bicarbonatul
intindem o foaie cu mana mai groasa
si decupam cu un pahar mai mic si cu ceva mai mic
Le prajim in uleiul incins si le scoatem pe un servet de bucatarie, fetita mea era si ea prezenta
le dati prin zahar pudra daca vret
(cana este de 250 ml)
Ingrediente
1 ou
1 cana de lapte(sau lapte batut, iaurt)
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
o cana de zahar(200 ml)
un pumn de stafide(optional)
esenta de vanilie sau un zahar vanilat
faina cat cuprinde
2 linguri ulei
Batem oul, adaugam zaharul si mai batem putin
Adaugam si laptele caldut si uleiul
stafidele (care au stat in apa min 5 min)
Faina amestecata cu bicarbonatul
intindem o foaie cu mana mai groasa
si decupam cu un pahar mai mic si cu ceva mai mic
Le prajim in uleiul incins si le scoatem pe un servet de bucatarie, fetita mea era si ea prezenta
le dati prin zahar pudra daca vret
autor:antzuka
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu