vineri, 22 mai 2009

Negresa

E foarte foarte rapida si economa!Reteta originala e a pocai, dar am modificat unele ingrediente in functie de ce aveam prin casa si a iesit asta

Photobucket

Photobucket

Ingrediente(cana ca deobicei de 250 ml)
2 oua
3 cani faina
4 lingurite de cacao
50 g unt
2-3 linguri de ulei
1 esenta de rom
1 cana de zahar
1 cana de lapte caldut
1 lingurita de bicarbonat stins cu otet

Mod de preparare
Batem ouale cu zaharul

Photobucket

Adaugam untul, uleiul, batem,

Photobucket

Adaugam laptele, faina

Photobucket

Cacao

Photobucket

Esenta, bicarbonatul stins

Photobucket

Photobucket

Tapetat o tava cu putina faina, si dam la cuptor pentru 25-30 min, incercam cu scobitoarea!am facut rapid o glazura de caramel.Am lasat-o sa se raceasca si am taiat-o si gata!Delicioasa...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Niciun comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin