vineri, 15 mai 2009

Ciorba radauteana

Photobucket



Ingrediente
1 piept de pui mai marisor sau pulpe de pui
1 ceapa
1 morcov
piper boabe, sare
3 linguri cu varf de smantana
3 oua
3 catei de usturoi mari
patrunjel
otet pentru servit


Punem pieptu de pui la fiert in apa in functie de cata ciorba vreti atata apa puneti,boabele de piper, sare, morcovul si ceapa taiata in 2!lasati la fiert pana e gata!inchideti focul

Photobucket

Scoateti din supa pieptul de pui morcovul si ceapa!Dupa ce s-a racit pieptul de pui(nu tare cat sa puteti sa va folositi de maini)il rupeti in bucatele mici, morcovul il taiati si patrunjelul!

Photobucket

Photobucket

Usturoiul il pisati

Photobucket

Dati drumu la foc puneti supa, aruncati carnea bucatele in supica!
In alt vas bateti ouale cu smantana, apoi incet turnati cu polonicul in compozitia de oua pentru a nu se coagula ouale!

Photobucket

Photobucket

Turnati compozitia in supa, puneti usturoiul, patrunjelul si mai dati un clocot!serviti cu otet si smantana daca mai este necesar!

Photobucket

uitati supa..

Photobucket

serviti cu otet , smantana daca mai este necesar si ardei iute!

Photobucket
pofta buna!

Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac

Niciun comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin