Ingrediente
1 piept de pui mai marisor sau pulpe de pui
1 ceapa
1 morcov
piper boabe, sare
3 linguri cu varf de smantana
3 oua
3 catei de usturoi mari
patrunjel
otet pentru servit
Punem pieptu de pui la fiert in apa in functie de cata ciorba vreti atata apa puneti,boabele de piper, sare, morcovul si ceapa taiata in 2!lasati la fiert pana e gata!inchideti focul
Scoateti din supa pieptul de pui morcovul si ceapa!Dupa ce s-a racit pieptul de pui(nu tare cat sa puteti sa va folositi de maini)il rupeti in bucatele mici, morcovul il taiati si patrunjelul!
Usturoiul il pisati
Dati drumu la foc puneti supa, aruncati carnea bucatele in supica!
In alt vas bateti ouale cu smantana, apoi incet turnati cu polonicul in compozitia de oua pentru a nu se coagula ouale!
Turnati compozitia in supa, puneti usturoiul, patrunjelul si mai dati un clocot!serviti cu otet si smantana daca mai este necesar!
uitati supa..
serviti cu otet , smantana daca mai este necesar si ardei iute!
pofta buna!
Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu