marți, 5 mai 2009

Piept de pui soute (o nebunie)


Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac....nu va pot descrie ce miros si ce arome, aroma dulceaga a coriandrului i-a dat un gust incredibil toate amestecate a iesit o nebunie

Photobucket


Cantitati pentru 2 portii

1 piept de pui
1 ceapa mare
2 catei de usturoi
1 pahar de vin alb
condimente(sare, piper, rozmarin, foi de dafin, cimbru, coriandru, tarhon, marar, patrunjel)
zeama de lamaie
unt pt calit


Mod de preparare
Spalam pieptul de pui il taiem,

Photobucket

il condimentam cu sare si piper dupca care il calim pana se rumeneste pe o parte si pe alta in unt!scoatem puiu din tigaie pe un servet

Taiem ceapa marunt si o calim in untul de la pui pana prinde o culoare aurie, punem puiu inapoi,adaugam vinul si aruncam condimentele in tigaie coriandru, cimbru, tarhon, rozmarin, foaie de dafin, usturoiul(in foto nu is toate)

Photobucket

Lasam 5 min cu capac, dupa care il mai lasam pana scade tot vinul(cam 10 min), la sfarsit adaugam mararul si patrunjelul taiat marunt

Photobucket

stoarcem putina zeama de lamaie si uitati

Photobucket



Photobucket


Niciun comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin