Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac....nu va pot descrie ce miros si ce arome, aroma dulceaga a coriandrului i-a dat un gust incredibil toate amestecate a iesit o nebunie
Cantitati pentru 2 portii
1 piept de pui
1 ceapa mare
2 catei de usturoi
1 pahar de vin alb
condimente(sare, piper, rozmarin, foi de dafin, cimbru, coriandru, tarhon, marar, patrunjel)
zeama de lamaie
unt pt calit
Mod de preparare
Spalam pieptul de pui il taiem,
il condimentam cu sare si piper dupca care il calim pana se rumeneste pe o parte si pe alta in unt!scoatem puiu din tigaie pe un servet
Taiem ceapa marunt si o calim in untul de la pui pana prinde o culoare aurie, punem puiu inapoi,adaugam vinul si aruncam condimentele in tigaie coriandru, cimbru, tarhon, rozmarin, foaie de dafin, usturoiul(in foto nu is toate)
Lasam 5 min cu capac, dupa care il mai lasam pana scade tot vinul(cam 10 min), la sfarsit adaugam mararul si patrunjelul taiat marunt
stoarcem putina zeama de lamaie si uitati
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu