Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac
am revenit si eu dupa cateva zile, sunt a 12 si pe ultima 100 de m am mereu cate ceva de facut, am avut si un ghinion, am scapat aparatul pe jos si acolo a ramas dar ce sa ii faci ma conformez cu telefonul acum, nu o sa fie fotografiile de buna calitate dar la urma urmei conteaza si reteta nu?cum nu prea am avut mare chef de mancare pe caldura asta ieri am facut o salata tare buna si va asigur ca fotografiile nu se compara cu gustul so..ingredientele nu stun fixe , folositi in functie de cate persoane servesc deci
piept de pui
telina
mar
putin otet, sare, ulei
Fierbem pieptul de pui!daca vreti trageti-l putin in unt!
Radeti telina , marul, faceti un dresing din ulei otet si sare si gata!rapida si foarte gustoasa
am revenit si eu dupa cateva zile, sunt a 12 si pe ultima 100 de m am mereu cate ceva de facut, am avut si un ghinion, am scapat aparatul pe jos si acolo a ramas dar ce sa ii faci ma conformez cu telefonul acum, nu o sa fie fotografiile de buna calitate dar la urma urmei conteaza si reteta nu?cum nu prea am avut mare chef de mancare pe caldura asta ieri am facut o salata tare buna si va asigur ca fotografiile nu se compara cu gustul so..ingredientele nu stun fixe , folositi in functie de cate persoane servesc deci
piept de pui
telina
mar
putin otet, sare, ulei
Fierbem pieptul de pui!daca vreti trageti-l putin in unt!
Radeti telina , marul, faceti un dresing din ulei otet si sare si gata!rapida si foarte gustoasa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu