luni, 20 aprilie 2009

Fursecuri sandwich

Mie imi place foarte mult sa gatesc pentru ai mei si sa ii vad ca mananca cu placere din ce le fac, m-am obisnuit sa gatesc si sa nu mananc daca nu este monti, ocazional gust si eu, de curand am prestat niste fursecuri super!



110 g unt la temperatura camerei
170 g zahar
50 g zahar brun(optional)
180 g smantana
juma de cana de gem de mere sau gutui(cana de 250 ml)+plus inca putin pentru uns
1 ou
3 cani de faina
juma de cana de faina integrala de grau
o lingurita de scortioasa
un varf de nucsoara
juma de lingurita de praf de copt, si juma de lingurita de bicarbonat de sodiu
juma de lingurita de sare



Bateti untul(semiytopi), zaharul si zaharul brun impreuna pana cand devine neted




Amestecati cu smanatana si jumatate de cana de mere, amestecati cu galbenusurile si oul




In alt bol cerneti ingredietele uscate si le adaugati in amestecul de unt.Amestecati bine toate


Daca mai este nevoie de faina,puneti pana puteti lucra cu el cat de cat!Dupa carew impartiti aluatul in 2


Cu prima poarte a aluatului intindeti o foaie si o decupati cerculete cu ajutorul unui pahar, cana,


Puneti intr-o tava tapetata cu faina, unegeti-le cu gemul ramas!


Cu cealalta parte a aluatului procedati la fel, si completati prajiturelele ca un sandwich!

Dati la cuptor pentru aprox 30 min!





le puteti da prin zahar pudra





In alt bol cerneti ingredietele uscate si le adaugati in amestecul de unt.Amestecati bine toate


Daca mai este nevoie de faina,puneti pana puteti lucra cu el cat de cat!Dupa carew impartiti aluatul in 2


Cu prima poarte a aluatului intindeti o foaie si o decupati cerculete cu ajutorul unui pahar, cana,


Puneti intr-o tava tapetata cu faina, unegeti-le cu gemul ramas!


Cu cealalta parte a aluatului procedati la fel, si completati prajiturelele ca un sandwich!

Dati la cuptor pentru aprox 30 min!





le puteti da prin zahar pudra


sursa:Anna Olson

Niciun comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin