ACest tort il dedic fetelor de pe culinar care m-au ajutat la stiulul montignac sunteti niste fete extraordinare niste "profesoare" de care sunt norocoasa ca am dat!sa incepem, este un tort racoros absolut minunat pentru cele ce sunt fan nuca
Blatul
5 oua
Aprox 350 g faina( 8 lg integrala, 6 tarate, 2 gluten)
5 linguri nuca
5 linguri fructoza
10 linguri apa
O lingura praf de copt
O juma de lingura de bicarbonat
Crema
600-800 ml frisca lichida(mili 30 % grasimi sau dorna 35%)
4-5 linguri fructoza
400 g nuca
Blatul
Batem oule bine, adaugam fructoza, batem inca pentru aporx 5 min.in alt bol amestecam faina, praful, bicarbonatul,, nuca si adaugam putin cate putin!
Puenm intr-o tava cu fund detasabil la cuptorul incalzit in prealabil 20 – 25 min!lasam sa se raceasca bine, si il taiem in 3!
Il insiropam cu esenta de vanilie+compot(sau apa) cald
Crema
Batem frisca bine, dupa ce s-a batut adaugam fructoza!oprim niste frisca pentru ornat
si adaugam si nuca
impartim crema in 2!
Ansamblam:un blat, jumatate crema, blat, crema!Ornam cum stim noi mai bine. la mine asta este punctul slab nu il am deloc cu ornarea, am stat mai bine de jumatate de ora si nu arata nici pe departe bine:)))
produsul final
fata in fata
autor:antzuka
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si faza 1 a regimului Montignac!
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si faza 1 a regimului Montignac!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu