Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac
nu stiu voi dar eu sunt inebunita dupa aceste piftelute..
nu stiu voi dar eu sunt inebunita dupa aceste piftelute..
600 g carne toccata
2 cepe verzi
3 catei de usturoi
Un ou
Condimente(sare, piper, busuioc)
5 cepe mici(sau 3 mari)
marar+patrunjel
Maioneza din un galbenus crud si unul fiert+mustar
asa....
incepem prin a taia marunt ceapa verde marunt, patrunjelul si mararul!
Adaugam in carnea pe care am amescat-o cu oul!ADaugam si usturoiul condimentele..
Facem niste bilute mai micute
Le prajim in ulei incis!
Cele 5 cepe le taiem pestisori
Punem pe foc o oala cu juma de cana de apa(cana de 250 ml) cu putin otet, iar cand apa fierbe adaugam ceapa si o oparim pentru 2-5 min!o punem la scurs
Facem maioneza, adaugam ceapa in maioneza
Punem un strat generos de maioneza pe platou
Si piftelutele, si servim imediat sau dam la rece...
...pofta mare
Le prajim in ulei incis!
Cele 5 cepe le taiem pestisori
Punem pe foc o oala cu juma de cana de apa(cana de 250 ml) cu putin otet, iar cand apa fierbe adaugam ceapa si o oparim pentru 2-5 min!o punem la scurs
Facem maioneza, adaugam ceapa in maioneza
Punem un strat generos de maioneza pe platou
Si piftelutele, si servim imediat sau dam la rece...
...pofta mare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu