Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac
nu stiu voi dar eu sunt inebunita dupa aceste piftelute..
nu stiu voi dar eu sunt inebunita dupa aceste piftelute..
600 g carne toccata
2 cepe verzi
3 catei de usturoi
Un ou
Condimente(sare, piper, busuioc)
5 cepe mici(sau 3 mari)
marar+patrunjel
Maioneza din un galbenus crud si unul fiert+mustar
asa....
incepem prin a taia marunt ceapa verde marunt, patrunjelul si mararul!
Adaugam in carnea pe care am amescat-o cu oul!ADaugam si usturoiul condimentele..

Facem niste bilute mai micute
Le prajim in ulei incis!
Cele 5 cepe le taiem pestisori
Punem pe foc o oala cu juma de cana de apa(cana de 250 ml) cu putin otet, iar cand apa fierbe adaugam ceapa si o oparim pentru 2-5 min!o punem la scurs
Facem maioneza, adaugam ceapa in maioneza
Punem un strat generos de maioneza pe platou
Si piftelutele, si servim imediat sau dam la rece...

...pofta mare


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu