marți, 21 aprilie 2009

Legume gratinate

Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac

2 vinete de marime medie
4 dovlacei mici
o cutie de rosii decojite
1 ceapa
cascaval ras
2 oua
4 linguri smantana
foaie de dafin
condimente(sare, piper)
unt pentru uns tava

Taiem dovlaceii si vinetele in fasii
Le calim fara ulei in tigaie
Punem in tava unsa cu unt un rand de vinete,sare piper foaie de dafin, rosii decojite si putin cascaval

Apoi un rand de dovlacei, condimente, rosiile cascaval si daca va mai raman legume puneti-le pe toate


Adaugam si ceapa taiata rondele, si restul de cascaval

Dam la cuptor pentru 30-40 min, dupa care punem ouale batute bine cu smantna si mai lsam 10-15 min!Presaram marar din belsug daca va place!Pofta buna




autor:antzuka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin