luni, 27 aprilie 2009
Fursecuri cu ciocolata
2 oua
3 linguri smantana
3 linguri apa rece
200 g unt
2 cani juma de faina integrala, 2 cani juma de tarate(cana 250 ml)
1 lingurita bicarbonat
aprox o ciocolata amaruie(min 70) taiata bucatele mici
7 linguri fructoza
esenta de rom
Amestecam ingredientele uscate!
In alt bol amestecam ouale cu untul semitopit
ADaugam smantana, apa
Si ne folosim de mixer, amestecam numai cu o parte din combinatia de faina
Adaugam ciocolata
si retul de faina, rezulta asa ceva
Lasam sa se odihneasca 10 min la rece!
Dupa care facem niste bilute mai mari si le turtim putin, le facem un model si dam la cuptor pentru 10 -15 min!
Uitati-le
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
1 cana bicarbonat??? pai nu e enorm?
imi cer scuze:))a fost o greseala...am corectat
gata, am 2 retete de rontait! dulce si sarat. te pup antzule harnicutz!
;))pofta buna, sper sa iti placa!te pup
le-am prestat si pe-astea! o bunatate, nu m-as opri din mancat! bine ca sunt satioase si mai mult de 3 nu pot! multam pt.reteta si te pup!
ma bucur ca ti-au placut...:X:X:X....cu intarziere iti spun,,..dar cam ocupata cu bacu asta..acuma am scapat....:)
Trimiteți un comentariu