luni, 27 aprilie 2009

Fursecuri cu ciocolata




2 oua
3 linguri smantana
3 linguri apa rece
200 g unt
2 cani juma de faina integrala, 2 cani juma de tarate(cana 250 ml)
1 lingurita bicarbonat
aprox o ciocolata amaruie(min 70) taiata bucatele mici
7 linguri fructoza
esenta de rom


Amestecam ingredientele uscate!


In alt bol amestecam ouale cu untul semitopit


ADaugam smantana, apa



Si ne folosim de mixer, amestecam numai cu o parte din combinatia de faina



Adaugam ciocolata




si retul de faina, rezulta asa ceva


Lasam sa se odihneasca 10 min la rece!
Dupa care facem niste bilute mai mari si le turtim putin, le facem un model si dam la cuptor pentru 10 -15 min!


Uitati-le


6 comentarii:

Flori spunea...

1 cana bicarbonat??? pai nu e enorm?

Antzu' spunea...

imi cer scuze:))a fost o greseala...am corectat

Flori spunea...

gata, am 2 retete de rontait! dulce si sarat. te pup antzule harnicutz!

Antzu' spunea...

;))pofta buna, sper sa iti placa!te pup

Flori spunea...

le-am prestat si pe-astea! o bunatate, nu m-as opri din mancat! bine ca sunt satioase si mai mult de 3 nu pot! multam pt.reteta si te pup!

Antzu' spunea...

ma bucur ca ti-au placut...:X:X:X....cu intarziere iti spun,,..dar cam ocupata cu bacu asta..acuma am scapat....:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin