Daca vreti sa fie pentru faza 1 adaugati si tarate cantitate egala ca volum cu faina integrala
ESte o resteta improvizata de mine cu ce aveam prin casa, deci nu sunt multe ingrediente este o pasca simpla din toate punctele de vedere dar foarte gustoase, se poate servi si ca o prajitura eventual cu niste fructe de padure..mmm ce deliciu..mi-am facut pofta singura:))), dar gata vorbaraia si sa trecem la fapte
avem nevoie de
aprox 400-500 g branza de vaci
5 linguri de fructoza
scortioara din belsug
1 iaurt(125 ml)
2 oua
4 linguri faina integrala
1 lingura bicarbonat de sodiu
Framantam branza cu fructoza, iaurtul si ouale batute
Adaugam ingredientele uscate
Amestecam , si punem intr-o tava tapetata cu faina integrala(diam de 61 mm)
presaram si pe deasupra putina scortisoara si dam la cuptor pentru 40-50 min!
o lasam sa se raceasca dupa care o servim
aici am prins-o in falgrant pe surioara mea:))))
ESte o resteta improvizata de mine cu ce aveam prin casa, deci nu sunt multe ingrediente este o pasca simpla din toate punctele de vedere dar foarte gustoase, se poate servi si ca o prajitura eventual cu niste fructe de padure..mmm ce deliciu..mi-am facut pofta singura:))), dar gata vorbaraia si sa trecem la fapte
avem nevoie de
aprox 400-500 g branza de vaci
5 linguri de fructoza
scortioara din belsug
1 iaurt(125 ml)
2 oua
4 linguri faina integrala
1 lingura bicarbonat de sodiu
Framantam branza cu fructoza, iaurtul si ouale batute
Adaugam ingredientele uscate
Amestecam , si punem intr-o tava tapetata cu faina integrala(diam de 61 mm)
presaram si pe deasupra putina scortisoara si dam la cuptor pentru 40-50 min!
o lasam sa se raceasca dupa care o servim
aici am prins-o in falgrant pe surioara mea:))))
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu