marți, 21 aprilie 2009

Naut cu ceapa calita(faza 1)

Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac






nu stiu sa va dau o cantitate exacat dar va zic ce am folosit eu

un castron (de supa) de naut

2 cepe mai marisoare

1 foaie de dafin

rozmarin

sare, piper

ulei de masline

mustar(pentru bruschete)

smantana




Nautul inmuiat in apa cu o zi inainte il fierbem in apa cu o foaie de dafin, sare si putin rozmarin,


dupa care il pisam.

Taiem cepele marunt o calim impreuna cu putin usturoi, amestecam cu nautul, punem putin ulei de massline(daca mai trebuie), o lingura smantana, sare piper!servim ca tare cu putin ulei de masline pe

deasupra si boia iute



sau pe bruschete monti, normal cu mustar!pofta buna


autor:antzuka

Niciun comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin