E o prajitura foarte fresh!
Ingrediente
BLAT (cana are 250 ml) si tava este de 33cm / 20 cm
1 cana jum faina integrala, 1 cana tarate, 2 linguri gluten(optional), 2 linguri cacao
400 ml lapte(apa +smantana acra sau se poate folosi lapte de soia sau smantana dulce dorna 15%, iaurt, chefir)
1 ou
putin bicarbonat
un varf de sare
3 linguri fructoza
arome la alegere(eu nu am mai pus , si park trebuia)
CREMA
400 ml frisca lichida(smantana dulce dorna 32%)
200 crema de branza
esenta de rom
visine din compot conform
4-5 linguri fructoza
putina ciocolata dark rasa 85 % cacao(min 70 %)
gelatina(optional)
Mod de preparare
amestecam faina, cacao, bicarbonatul, fructoza si sarea
adugam laptele, oul si amestecam
turnam in tava tapetata cu foaie de copt si dam la cuptor pentru 20-30 min!incercam cu scobitoarea!
intre timp ne apucam de crema
amestecam crema de branza cu 2 linguri fructoza si esenta de rom
batem frisca bine cu restul de fructoza si cand e gata amestecam cu crema de branza
peste blatul racit punem visinele (fara samburi) crema, si dam la rece!am dat la firigider si pofta bvuna!tare buna si fresh asa cum imi place mie
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si faza 1 a regimului montignac!
Ingrediente
BLAT (cana are 250 ml) si tava este de 33cm / 20 cm
1 cana jum faina integrala, 1 cana tarate, 2 linguri gluten(optional), 2 linguri cacao
400 ml lapte(apa +smantana acra sau se poate folosi lapte de soia sau smantana dulce dorna 15%, iaurt, chefir)
1 ou
putin bicarbonat
un varf de sare
3 linguri fructoza
arome la alegere(eu nu am mai pus , si park trebuia)
CREMA
400 ml frisca lichida(smantana dulce dorna 32%)
200 crema de branza
esenta de rom
visine din compot conform
4-5 linguri fructoza
putina ciocolata dark rasa 85 % cacao(min 70 %)
gelatina(optional)
Mod de preparare
amestecam faina, cacao, bicarbonatul, fructoza si sarea
adugam laptele, oul si amestecam
turnam in tava tapetata cu foaie de copt si dam la cuptor pentru 20-30 min!incercam cu scobitoarea!
intre timp ne apucam de crema
amestecam crema de branza cu 2 linguri fructoza si esenta de rom
batem frisca bine cu restul de fructoza si cand e gata amestecam cu crema de branza
peste blatul racit punem visinele (fara samburi) crema, si dam la rece!am dat la firigider si pofta bvuna!tare buna si fresh asa cum imi place mie
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si faza 1 a regimului montignac!
autor:antzuka
5 comentarii:
Imi plac prajiturile cu visine!
O seara minunata iti doresc!
si mie foarte mult, prajiturile cu fructe in general!multumesc la fel!:D
cantitati pls!!!!!!!!!!!!!!!!!
imi cer scuze modific acum, cred ca s-a pierdut pe parcurs cand blogul era in contruire
je vous remercie , mademoiselle!
ps- am facut pasca cu 1/2 faina de secara, ca nu am gasit integrala- bestiala!! merci, esti brillianta!
Trimiteți un comentariu