300 ml apa calda
2 cani faina integrala(250 ml)
2 cani tarate
1 lingura sare
un cub drjdie(25 g)
seminte de in, fulgi de ovaz(optional)
susan(optional)
3 linguri ulei
Facem maiaua din drojdia framanatata cu sare cu 1 lingura de faina si 1 ligura apa!lasam 5 min la odihnit
2 cani faina integrala(250 ml)
2 cani tarate
1 lingura sare
un cub drjdie(25 g)
seminte de in, fulgi de ovaz(optional)
susan(optional)
3 linguri ulei
Facem maiaua din drojdia framanatata cu sare cu 1 lingura de faina si 1 ligura apa!lasam 5 min la odihnit
Amestecam faina cu fulgii, semintele
adaugam drojdia uleiul si restul de apa
framantam si lasam la odihnit 10-30 min!
Intindem o foaie (cat de groasa vreti)
taiem dreptunghiuri
dam la cuptor pentru aprox 20 min!
si uitati-le
framantam si lasam la odihnit 10-30 min!
Intindem o foaie (cat de groasa vreti)
taiem dreptunghiuri
dam la cuptor pentru aprox 20 min!
si uitati-le
9 comentarii:
Foarte interesanta reteta aceasta, ca de altfel tot blogul tau.
Te-am trecut in listuta mea de bloguri. Sper ca nu e cu suparare.
ma bucur ca iti place sabina, multumesc de vizita te mai astept la mine, si cum sa fie cu suparare:))te trec si eu,a acum trag un ochi la tine;;)
ghici ce am in cuptor ...
ooooo...sa-mi spui daca ti-au placut:)
e super! de acum o sa mi fac mereu painea monti
Multumesc, Antzu', pentru reteta asta!
cu placere sabina, ma bucur mult ca ti-a placut!
Multumim pt reteta! am facut-o si eu, calda le-a placut tuturor, inclusiv fetitei mele. a doua zi insa s-a cam intarit...tot e buna si comestibila insa ma intrebam cum sa fac sa fie crocanta oare?
miuta incearca a doua zi daca ai un prajitor de paine , sa o prajesti in prajitor si e la fel ca scoasa din cuptor!si daca vrei mai crocanta o lasi mai mult in prajitor e delicioasa!mai rontaiam si eu cate o felie asa crocanta cand imi era pofta de ceva
super idee! asa voi face :)
Trimiteți un comentariu