

110 g unt la temperatura camerei
170 g zahar
50 g zahar brun(optional)
180 g smantana
juma de cana de gem de mere sau gutui(cana de 250 ml)+plus inca putin pentru uns
1 ou
3 cani de faina
juma de cana de faina integrala de grau
o lingurita de scortioasa
un varf de nucsoara
juma de lingurita de praf de copt, si juma de lingurita de bicarbonat de sodiu
juma de lingurita de sare
Bateti untul(semiytopi), zaharul si zaharul brun impreuna pana cand devine neted

Amestecati cu smanatana si jumatate de cana de mere, amestecati cu galbenusurile si oul


In alt bol cerneti ingredietele uscate si le adaugati in amestecul de unt.Amestecati bine toate


Daca mai este nevoie de faina,puneti pana puteti lucra cu el cat de cat!Dupa carew impartiti aluatul in 2

Cu prima poarte a aluatului intindeti o foaie si o decupati cerculete cu ajutorul unui pahar, cana,

Puneti intr-o tava tapetata cu faina, unegeti-le cu gemul ramas!

Cu cealalta parte a aluatului procedati la fel, si completati prajiturelele ca un sandwich!




le puteti da prin zahar pudra



In alt bol cerneti ingredietele uscate si le adaugati in amestecul de unt.Amestecati bine toate


Daca mai este nevoie de faina,puneti pana puteti lucra cu el cat de cat!Dupa carew impartiti aluatul in 2

Cu prima poarte a aluatului intindeti o foaie si o decupati cerculete cu ajutorul unui pahar, cana,

Puneti intr-o tava tapetata cu faina, unegeti-le cu gemul ramas!

Cu cealalta parte a aluatului procedati la fel, si completati prajiturelele ca un sandwich!




le puteti da prin zahar pudra

sursa:Anna Olson
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu