marți, 21 aprilie 2009

Paine (buna si pentru mese lipidice)

Mie personal imi place la nebunie paine asta este super, este gustoasa , sanatoasa!cea alba nu prea ma incata cu nimic acum mi se pare fara gust!


560 ml apa

5 cani faina(620 g faina-tarate si faina integrala+ 5 linguri gluten)

2 linguri ulei

1 cub juma de drojdie

1 lg fructoza

2 lg sare

seminte de in(optional, au omega 3)

seminte de floarea soarelului(optional)


Facem o maiaua din drojdia frecata cu fructoza 1 lingura apa calduta si o lingura din amestecul de faina!o lasam sa se odihneasca 15 min!Amestem maiaua cu restul ingredientelor(fara ulei) si framantam, este un aluat mai moale nu va speriati.Bagati mixerul in functiune si adaugati si uleiul!Amestecati 10 min!


Mai puneti putina faina si incercati sa ii dati o forma!lasati la crescut 45 min

Puneti-o in tava de chec si mai lasati la crescut o ora -2
O dati la cuptor si o lasati cam 50 min pana bateti in ea si suna a gol:D
nu o taieti pana nu s-a racit!




autor:antzuka

Niciun comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin