marți, 21 aprilie 2009

Prajitura telivizor




Foi cacao
50 unt/margarina
50 g zahar
2 linguri cacao
100 g lapte
1 lg bicarbonat de sodiu
esenta de rom(optional)

Pandispan
4 oua
4 lg zahar
4 lg faina

Crema
1 l lapte
10 linguri gris
250 g margarina
aprox 100 g zahar

Glazura
4 patratele ciocolata
2 linguri smantana

Foile cu cacao
Se amesteca toate si se imparte aluatul in 2 si se coc 2 foi pe fundul tavii(cam 10 15 min)Atentie ca sunt cam sfaramicioase

Intre timp se pregateste crema!se pune pe foc laptele cu grisul si se amesteca pana se ingroasa, adaugam si zaharul
Lasam sa se raceasca!
Ne ocupam de pandispan!Batem ouale bine
Cand si-au dublat volumul adaugam si restul ingredientelor!Turnam in tava si dam la cuptor pentru 15-20 min(fara sa deschidem cuptorul)!


Dupa ce crema s-a racit adaugam si margarina taiata bucatele


Incepem sa ansamblam prajitura
O foaie de cacao, jumatate din crema, foaia de pandispan, cealalta jumatate de crema, si ultima foaie de cacao!Glazuram si dam la rece!


o putem lasa peste noapte abia atunci este mai gustoasa!


Niciun comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin