
Foi cacao
50 unt/margarina
50 g zahar
2 linguri cacao
100 g lapte
1 lg bicarbonat de sodiu
esenta de rom(optional)
Pandispan
4 oua
4 lg zahar
4 lg faina
Crema
1 l lapte
10 linguri gris
250 g margarina
aprox 100 g zahar
Glazura
4 patratele ciocolata
2 linguri smantana
Foile cu cacao
Se amesteca toate si se imparte aluatul in 2 si se coc 2 foi pe fundul tavii(cam 10 15 min)Atentie ca sunt cam sfaramicioase



Ne ocupam de pandispan!Batem ouale bine

Dupa ce crema s-a racit adaugam si margarina taiata bucatele

Incepem sa ansamblam prajitura
O foaie de cacao, jumatate din crema, foaia de pandispan, cealalta jumatate de crema, si ultima foaie de cacao!Glazuram si dam la rece!

o putem lasa peste noapte abia atunci este mai gustoasa!




Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu