marți, 21 aprilie 2009

Gnocchi cu sos de smantana si ciuperci

Va prezint acum o reteta absolut delicioasa..mi-am murit laudatorii:)))))))))))))))



sa incepem ,

Gnocchi(pentru 2 , 3 portii depinde cat mancati:)))
2 oua
1 lingura cu varf de sare
3 linguri iaurt
1 lingura de boia iute
faina cat cuprinde( aprox 2 cani juma de faina integrala, 2 jum de tarate)
2-3 linguri ulei de masline

Sosul
2 cepe mai mici, sau una mare
ciuperci cate vreti
4 linguri smantana
1 catel usturoi
condimente
marar

Batem oule cu condimentele si uleiul,
adaugam iaurtul

Si incepem sa punem faina, trebuie sa fie un aluat putin mai taricel, nu tare atentie!!!


Facem niste fasii de aluat cat de subitri vrem noi si le taiem cam de 1-2 cm latime!

Le punem in apa cu putina sare si ulei de masline pentru a nu se lipi(cand apa fierbe le adaugam)

Sosul
calim ceapa in ulei, adaugam ciupercile, mai calim putin



adaugam smantana, condimentele si lasam pe foc inca cateva minute
Taiem usturoiul si mararul marunt,adaugam si indepartam de pe foc

Radem daca vrem si putin cascaval sau parmezan pe deasupra....


....si Bon Apetit!

autor:antzuka

Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 cat si faza 1 a regimului Montignac!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin