Daca vreti sa fie pentru faza 1 adaugati si tarate cantitate egala ca volum cu faina integrala
ESte o resteta improvizata de mine cu ce aveam prin casa, deci nu sunt multe ingrediente este o pasca simpla din toate punctele de vedere dar foarte gustoase, se poate servi si ca o prajitura eventual cu niste fructe de padure..mmm ce deliciu..mi-am facut pofta singura:))), dar gata vorbaraia si sa trecem la fapte
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTElhHfV-mo8utKZMcPNVGE66GCfntAklDJrGDycgSht5QDfMk1PrSjLk2hbP3hy2qJSuvBs6DfqsKoVtGZ5GD3CEreDtw6otzaGiVshyQt1kctHdop2A_kWqdfyWgXVkGmSQeBYi612c/s400/100_7195.jpg)
avem nevoie de
aprox 400-500 g branza de vaci
5 linguri de fructoza
scortioara din belsug
1 iaurt(125 ml)
2 oua
4 linguri faina integrala
1 lingura bicarbonat de sodiu
Framantam branza cu fructoza, iaurtul si ouale batute
Adaugam ingredientele uscate
Amestecam , si punem intr-o tava tapetata cu faina integrala(diam de 61 mm)
presaram si pe deasupra putina scortisoara si dam la cuptor pentru 40-50 min!
o lasam sa se raceasca dupa care o servim
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgj8yPBPtU6zllfTHQoOfklhWEEzrX9CAxQS56kyPp33pYwJWYEzJi6KYsm604pyDpGIs8BHW6wVyHQxUC8Ck2kfs_jDEAlV4MMh4TyhidPLlBVWdN7Weym1J1agI8nTwGcWfGM20aL9fY/s400/100_7184.jpg)
aici am prins-o in falgrant pe surioara mea:))))
ESte o resteta improvizata de mine cu ce aveam prin casa, deci nu sunt multe ingrediente este o pasca simpla din toate punctele de vedere dar foarte gustoase, se poate servi si ca o prajitura eventual cu niste fructe de padure..mmm ce deliciu..mi-am facut pofta singura:))), dar gata vorbaraia si sa trecem la fapte
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTElhHfV-mo8utKZMcPNVGE66GCfntAklDJrGDycgSht5QDfMk1PrSjLk2hbP3hy2qJSuvBs6DfqsKoVtGZ5GD3CEreDtw6otzaGiVshyQt1kctHdop2A_kWqdfyWgXVkGmSQeBYi612c/s400/100_7195.jpg)
avem nevoie de
aprox 400-500 g branza de vaci
5 linguri de fructoza
scortioara din belsug
1 iaurt(125 ml)
2 oua
4 linguri faina integrala
1 lingura bicarbonat de sodiu
Framantam branza cu fructoza, iaurtul si ouale batute
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZXTzAbK4hdDrK3gyvW9qsrzxbcjybSzIwheb7n3Q4AHmocM2tXwCAPCygCMtWTd2paGHu_dRbhyfk0HkNsTexnIktg_MvKSsuc8IcTlPS1IRnzQN3JuisEOO4qafiW6WoTlX-ylah4J4/s400/100_7103.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZSHgMIc7j8rjsysP29qkrw_xnOrWLCmDnS8COL8tF7qiml2SitVKIb_rxoYhlpqetCQi_Wl_AgR2mS8UNZyGPE2XUDh5EPLFhyphenhyphenMJnrEeP0eXjjnyrSlHq799n0F2SRXlE0353FhoRx0s/s400/100_7106.jpg)
presaram si pe deasupra putina scortisoara si dam la cuptor pentru 40-50 min!
o lasam sa se raceasca dupa care o servim
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgj8yPBPtU6zllfTHQoOfklhWEEzrX9CAxQS56kyPp33pYwJWYEzJi6KYsm604pyDpGIs8BHW6wVyHQxUC8Ck2kfs_jDEAlV4MMh4TyhidPLlBVWdN7Weym1J1agI8nTwGcWfGM20aL9fY/s400/100_7184.jpg)
aici am prins-o in falgrant pe surioara mea:))))
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu