miercuri, 11 august 2010

Conopida cu maioneza de mustar

Este o reteta simpla, cruda deci sanatoasa dar mai ales delicioasa..yum yum


100_6574

Aveti nevoie doar de
Ingrediente
conopida
mustar
ulei presat la rece
sare, piper, usturoi
patrunjel


Puneti apa la clocotit cu putina sare si otet, cand clocoteste adaugati conopida rupta buchetele mici si acoperiti, lasati cam aprox 5 min.Se inmoaie putin dar ramane crocanta.
Cu maioneza de mustar procedati la fel ca la maioneza obinuista.Luati o lingura de mustar sau mai mult in functie de cantitate si adaugati ulei usor ca la maioneza.(Daca se taie maioneza lasati sa se odihneasca astfle uleiul se ridica la suprafata si il aruncati si isi revine).Asezonati cu usturoi sare si piper.
Amestecati cu conopida(racita!!) presarati patrunjel si e gata de papa.Absolut delicioasa


100_6572

2 comentarii:

sarah spunea...

eu si conopida suntem foarte bune prietene dar pentru sotul meu conopida este bau-bau.ma tenteaza reteta ta.te pupacesc

cupcake spunea...

:))))...esti de-a mea atunci..sa incerci e simpla si delicioasa..te pup

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin