Dupa ce am mancat crema de banane simteam nevoia mai spre seara de ceva sarat, ma uit in frigider, il inchid merg in dormitor, mai merg inca o data in bucatarie iar deschid frigderu iar conopida mi-a facut cu ochiul asa ca am luat-o de la racoare:)) si am inceput sa o maltratez(saraca!!)am blenduito am amestecat-o, am condimentat-o am mancat-o:))
Am folosit asa
aprox juma de conopida
2 linguri tahini
nitica sare
piper
3 firicele de patrunjel proaspat
2 linguri de ulei
si otet de mere sau zeama de lamaie dupa gust
DEci cum spuneam, am maltrat-o
Am blenduit-o am adaugat restul de ingrediente
Am amestecat-o, condimentat si mancat cu ardei proaspeti, yum yum a mers de minune:D
Am folosit asa
aprox juma de conopida
2 linguri tahini
nitica sare
piper
3 firicele de patrunjel proaspat
2 linguri de ulei
si otet de mere sau zeama de lamaie dupa gust
DEci cum spuneam, am maltrat-o
Am blenduit-o am adaugat restul de ingrediente
Am amestecat-o, condimentat si mancat cu ardei proaspeti, yum yum a mers de minune:D
2 comentarii:
Tocmai am mancat o portie de piure de conopida facut dupa indicatiile tale. A fost excelent! Niciodata nu mi-a placut conopida fiarta si de asta nu prea mancam, nu as fi crezut ca poate si asa gustoasa cruda.
Multumesc si spor la noi retete!
Luminita
Ma bucur ca v-a placut.:)
Trimiteți un comentariu